De Franse modeketen Etam is er niet langer uitsluitend voor vrouwen. Vanaf november hangt er ook een mannencollectie. Het merk, dat vooral gericht is op jongeren, lanceert dan zijn gemengde lijn "Wo(man)".

De unisex-look met broeken, truien in kasjmier en mantels in tweedstof bevat ethnische en retro-accenten. Als accessoires zijn er manchetknopen, tassen, horloges en hoeden.

Eigenlijk heeft de tijdelijke collectie niet als doel systematisch mannelijke klanten aan te trekken, maar moet ze vooral vrouwen ertoe brengen een outfit voor hun wederhelft te kopen.

Ann Heylens.

De Franse modeketen Etam is er niet langer uitsluitend voor vrouwen. Vanaf november hangt er ook een mannencollectie. Het merk, dat vooral gericht is op jongeren, lanceert dan zijn gemengde lijn "Wo(man)". De unisex-look met broeken, truien in kasjmier en mantels in tweedstof bevat ethnische en retro-accenten. Als accessoires zijn er manchetknopen, tassen, horloges en hoeden.Eigenlijk heeft de tijdelijke collectie niet als doel systematisch mannelijke klanten aan te trekken, maar moet ze vooral vrouwen ertoe brengen een outfit voor hun wederhelft te kopen. Ann Heylens.