Het Belgische modelabel Essentiel heeft lak aan het Belgische weer en lanceerde op donderdag hun allereerste pre-collectie SS14. Een voorproefje van wat het voorjaar in petto heeft, maar in de trendkleuren van de winter.

Op donderdagavond presenteerde Inge Onsea en Esfan Eghtessadi, het duo achter Essentiel, hun eerste pre-collectie aan de hand van een projectie van een leuke videoclip op de Antwerpse Graanmarkt. De locatie is geen toeval, want de hoofdkantoren van het merk zijn daar gevestigd.

De collectie bestaat uit een paar nieuwe snits, volumes en basics in de hoofdkleuren zwart en electric pink. Glanzende broderie is terug te vinden op een zwarte top én op enkele leuke accessoires. Wie geen zin heeft in een echte winter, kan vanaf vandaag zijn toevlucht zoeken in de nieuwe collectie. (AB)

Het Belgische modelabel Essentiel heeft lak aan het Belgische weer en lanceerde op donderdag hun allereerste pre-collectie SS14. Een voorproefje van wat het voorjaar in petto heeft, maar in de trendkleuren van de winter.Op donderdagavond presenteerde Inge Onsea en Esfan Eghtessadi, het duo achter Essentiel, hun eerste pre-collectie aan de hand van een projectie van een leuke videoclip op de Antwerpse Graanmarkt. De locatie is geen toeval, want de hoofdkantoren van het merk zijn daar gevestigd.De collectie bestaat uit een paar nieuwe snits, volumes en basics in de hoofdkleuren zwart en electric pink. Glanzende broderie is terug te vinden op een zwarte top én op enkele leuke accessoires. Wie geen zin heeft in een echte winter, kan vanaf vandaag zijn toevlucht zoeken in de nieuwe collectie. (AB)