Voor de Flash Collectie FW '12 liet het Belgische modelabel Essentiel zich inspireren door de pop-art van Roy Liechtenstein uit de jaren 60. Denk hierbij aan vrolijke kleurtjes en grappig broches.

Essentiel lanceert ook kleinere collecties (Flash Collecties) tussen de hoofdcollectie van de zomer en winter. Met de herfst en winter voor de deur is het opnieuw tijd voor een nieuwe Flash Collectie. Hiervoor liet het ontwerpersteam van Essentiel zich onder meer inspireren door de vrolijke pop-art uit de jaren 60 en vormen, denk aan de broek met brede broekspijpen, uit de jaren zeventig. Ook de kleuren maken ons blij: de collectie bevat stukken in fushia roze, kanariegeel en knalgroen. Met zonnige kleuren gaat Essentiel de winter tegemoet.

Wat ons ook meteen opvalt zijn de 'Go Bang'-broches. Een rolkraagtrui of basic T-shirt springen meteen in het oog en krijgen extra pit door deze broche.

Essentiel stelt de Flash Collectie FW'12 voor met volgende video:

(LVR)

Voor de Flash Collectie FW '12 liet het Belgische modelabel Essentiel zich inspireren door de pop-art van Roy Liechtenstein uit de jaren 60. Denk hierbij aan vrolijke kleurtjes en grappig broches. Essentiel lanceert ook kleinere collecties (Flash Collecties) tussen de hoofdcollectie van de zomer en winter. Met de herfst en winter voor de deur is het opnieuw tijd voor een nieuwe Flash Collectie. Hiervoor liet het ontwerpersteam van Essentiel zich onder meer inspireren door de vrolijke pop-art uit de jaren 60 en vormen, denk aan de broek met brede broekspijpen, uit de jaren zeventig. Ook de kleuren maken ons blij: de collectie bevat stukken in fushia roze, kanariegeel en knalgroen. Met zonnige kleuren gaat Essentiel de winter tegemoet. Wat ons ook meteen opvalt zijn de 'Go Bang'-broches. Een rolkraagtrui of basic T-shirt springen meteen in het oog en krijgen extra pit door deze broche. Essentiel stelt de Flash Collectie FW'12 voor met volgende video: (LVR)