De zeven Belgische modelabels Ophelia lingerie, XCL Still, Dcember, Façon Jacmin, Lore Van Keer, PLUTO On The Moon en Toos Franken zullen vijf dagen lang op een creatieve manier hun collecties presenteren. Dat doen ze deze week in PAKT, een bekende hotspot op het Antwerpse Groen Kwartier.

Deze editie (de vorige verkoop vond plaats in mei) zijn ook kunstenares Louise Mertens en enkele andere labels uitgenodigd. Het concept belooft onveranderd te blijven, maar het evenement zal wel groter worden aangepakt. Bekijk het volledige programma op de Facebook-pagina van Entre Nous.

De zeven Belgische modelabels Ophelia lingerie, XCL Still, Dcember, Façon Jacmin, Lore Van Keer, PLUTO On The Moon en Toos Franken zullen vijf dagen lang op een creatieve manier hun collecties presenteren. Dat doen ze deze week in PAKT, een bekende hotspot op het Antwerpse Groen Kwartier. Deze editie (de vorige verkoop vond plaats in mei) zijn ook kunstenares Louise Mertens en enkele andere labels uitgenodigd. Het concept belooft onveranderd te blijven, maar het evenement zal wel groter worden aangepakt. Bekijk het volledige programma op de Facebook-pagina van Entre Nous.