Met haar nieuwe multibrand winkel in de Antwerpse Volkstraat begint Muriël Van Nieuwenhove na 15 jaar aan een nieuw hoofdstuk van het Enes-verhaal. Interieurarchitect Gert Voorjans - die bekend staat om zijn eclectische maximalistische stijl van 'cross mixing', waarbij hij een geheel creëert van dingen die niet per sé bij elkaar passen - nam het oude herenhuis waarin de winkel gevestigd werd onder handen en bewaarde het huiselijke karakter van het pand.

Zoals in elke woning is er dan ook een echte badkamer, met een mooie selectie aan beauty labels en een originele cubex keuken, waar Muriël een bijzondere selectie aan unieke objecten en persoonlijke vondsten zal voorstellen. In de gezellige bar aan de patio kan je ten slotte rustig iets drinken en wat blijven hangen, eventueel met een boek of tijdschrift uit de winkel.

Frederik Vercruysse
© Frederik Vercruysse

Boven het winkelgedeelte zijn er dan nog de drie bijzondere gastenkamers én de stuurhut op het dak, die bewijzen dat het pand ooit als bed & breakfast dienstdeed.

Enes brengt een mooie mix van handpicked vrouwencollecties uit het binnen - én buitenland. Het Enes assortiment wordt uitgebreid met nog meer schoenen en accessoires, een selectie aan juwelen, homewear, verzorgingsproducten, boeken en magazines en bijzondere 'pièces uniques' en reisvondsten. Alles wat de wereld van Enes een beetje mooier maakt.

Met haar nieuwe multibrand winkel in de Antwerpse Volkstraat begint Muriël Van Nieuwenhove na 15 jaar aan een nieuw hoofdstuk van het Enes-verhaal. Interieurarchitect Gert Voorjans - die bekend staat om zijn eclectische maximalistische stijl van 'cross mixing', waarbij hij een geheel creëert van dingen die niet per sé bij elkaar passen - nam het oude herenhuis waarin de winkel gevestigd werd onder handen en bewaarde het huiselijke karakter van het pand.Zoals in elke woning is er dan ook een echte badkamer, met een mooie selectie aan beauty labels en een originele cubex keuken, waar Muriël een bijzondere selectie aan unieke objecten en persoonlijke vondsten zal voorstellen. In de gezellige bar aan de patio kan je ten slotte rustig iets drinken en wat blijven hangen, eventueel met een boek of tijdschrift uit de winkel.Boven het winkelgedeelte zijn er dan nog de drie bijzondere gastenkamers én de stuurhut op het dak, die bewijzen dat het pand ooit als bed & breakfast dienstdeed.Enes brengt een mooie mix van handpicked vrouwencollecties uit het binnen - én buitenland. Het Enes assortiment wordt uitgebreid met nog meer schoenen en accessoires, een selectie aan juwelen, homewear, verzorgingsproducten, boeken en magazines en bijzondere 'pièces uniques' en reisvondsten. Alles wat de wereld van Enes een beetje mooier maakt.