En daar zijn de solden!

Het is weer zover. De wintercollecties worden afgeprijsd.

Fashionista’s hebben vast naar deze dag uitgekeken: de start van de solden. Vanaf vandaag worden de wintercollecties gemiddeld met 30 procent afgeprijsd. Er is trouwens nog een flinke voorraad, want de winterverkoop viel tot nu toe wat tegen. Door het slechte weer van afgelopen maand kwamen mensen minder naar buiten en bleef er dus meer in de rekken hangen.

Alvast enkele tips voor wie op koopjesjacht trekt:
Vooraf een blik werpen op de inhoud van uw kleerkast is zeker nuttig om de lacunes in uw garderobe op te sporen. Bovendien levert het soms nieuwe ontdekkingen op, laat het oude liefdes weer opflakkeren en vooral… vermijdt het dat uw aankopen verdacht veel lijken op datgene wat al in de kast hangt.

Doe aan prospectie. Het staat u toe het aanbod al even op te meten en in kaart te brengen welke winkels de moeite lonen om de koopjesdrukte te trotseren. Ook passen vooraf kan een enorme tijdswinst opleveren. U vermijdt er lange files aan de pashokjes mee.

Kleurrijke items blijven volgend seizoen massaal aanwezig. Wie kleur koopt, zit dus nog voor een tijdje goed. Ook wit en leder domineren de zomercollecties. Deze winter was camel een absolute topper, als kleur voor mantels, pantalons, rokken of truien. Camel oogt tijdloos chic en is dus een goede investering.

En tenslotte niet onbelangrijk: bepaal vooraf ongeveer uw budget. Dan hoeft u in de winkel niet lang te twijfelen.

AH.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content