Enkele jaren geleden liet Emma Watson haar affectie voor ethisch verantwoorde kledij al blijken toen ze model stond voor de ontwerpen van de Green Carpet Challenge en nu gaat die samenwerking gewoon door.

De Green Carpet Challenge bundelt ontwerpers die lokale productie, artisanale methoden, het mileu en de duurzaamheid van mode hoog in het vaandel dragen. Voor elke verschijning ter promotie van Regression zal Emma Watson nu gekleed gaan in stukken die ontworpen zijn door designers die alternatieve productiemethoden en materialen onderzoeken.

Watson zegt in haar keuze voor ethische kleren beïnvloed te zijn door de film The True Cost, een documentaire over de impact van de mode-industrie op de samenleving en het milieu.

(EK via Vogue)

Enkele jaren geleden liet Emma Watson haar affectie voor ethisch verantwoorde kledij al blijken toen ze model stond voor de ontwerpen van de Green Carpet Challenge en nu gaat die samenwerking gewoon door. De Green Carpet Challenge bundelt ontwerpers die lokale productie, artisanale methoden, het mileu en de duurzaamheid van mode hoog in het vaandel dragen. Voor elke verschijning ter promotie van Regression zal Emma Watson nu gekleed gaan in stukken die ontworpen zijn door designers die alternatieve productiemethoden en materialen onderzoeken.Watson zegt in haar keuze voor ethische kleren beïnvloed te zijn door de film The True Cost, een documentaire over de impact van de mode-industrie op de samenleving en het milieu. (EK via Vogue)