Emma Watson combineert klassiek met punk tijdens première Noah

De 23-jarige actrice koos voor een klassieke Hollywoodjurk van Oscar de la Renta tijdens de première van ‘Noah’ in New York. Ze werkte haar look af met een diamanten ear cuff, wat het geheel een punky uitstraling gaf.

De 23-jarige actrice koos voor een klassieke Hollywoodjurk van Oscar de la Renta tijdens de première van ‘Noah’ in New York. Ze werkte haar look af met een diamanten ear cuff, wat het geheel een punky uitstraling gaf. ‘Noah’ is het langverwachte Bijbelepos van Darren Aronofsky en tevens een doorn in het oog voor een groot deel van de geloofsgemeenschap. De jonge Emma Watson zag er ravissant uit tijdens de première van de controversiële film in New York.

De Britse actrice verscheen op het evenement in een dramatische rode loperjurk met strik, pumps van Christian Louboutin, rode lippen en een diamanten oorsieraad. Deze ear cuff gaf de look een welkome edge die de outfit net iets gedurfder maakt. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content