Het januari-nummer van het Britse magazine pakt opnieuw uit met Kylie Minogue op de voorpagina, de zevende keer al voor de zangeres. Alleen is er nu wat aan de hand met het beeld. Het Australische elfje oogt met de looks van Gwen Stefani nog altijd even gracieus, alleen komt haar flamingohouding op de cover minder natuurlijk over. Het lijkt alsof er wat te kwistig is omgegaan met Photoshop ter hoogte van haar linkerbeen, en dat de voet, inclusief de stilettohak, in rook is opgegaan. Oordeel zelf.

Het zou niet de eerste keer zijn dat artdirectors grandioos de mist ingaan. Victoria Secret kreeg afgelopen zomer nog de wind van voren omdat het beelden verspreidde waarop modellen onproportionele borsten of ledematen vertoonden. (DB)

Het januari-nummer van het Britse magazine pakt opnieuw uit met Kylie Minogue op de voorpagina, de zevende keer al voor de zangeres. Alleen is er nu wat aan de hand met het beeld. Het Australische elfje oogt met de looks van Gwen Stefani nog altijd even gracieus, alleen komt haar flamingohouding op de cover minder natuurlijk over. Het lijkt alsof er wat te kwistig is omgegaan met Photoshop ter hoogte van haar linkerbeen, en dat de voet, inclusief de stilettohak, in rook is opgegaan. Oordeel zelf.Het zou niet de eerste keer zijn dat artdirectors grandioos de mist ingaan. Victoria Secret kreeg afgelopen zomer nog de wind van voren omdat het beelden verspreidde waarop modellen onproportionele borsten of ledematen vertoonden. (DB)