Voor de zomercollectie'13 strikt Eleven Paris niemand minder dan rockicoon Lenny Kravitz. Hij stapt met deze samenwerking in de voetsporen van onder meer Lizzy Jagger, Alexandra Richards, Iggy Pop en Daisy Lowe. Ook de dochter van Kravitz, Zoe, poseerde in 2011 voor het Franse label. Dat schrijf de Nederlandse Grazia.

Eleven Paris is een Frans label dat we vooral kennen van de T-shirts met daarop de afbeelding van een celebrity met snorretje. Zo kregen onder meer Kate Moss, Iggy Pop, de 'Mona Lisa', Will Smith en Zooey Deschanel al een snor opgeplakt.

Voor de fotoshoot wordt Kravitz vergezeld door het Amerikaanse topmodel Charlotte Free. Haar kennen we vooral van haar felroze lokken. De 19-jarige Charlotte is vooral populair bij ontwerpers als Vivienne Westwood.

De campagne voor Eleven Paris werd gefotografeerd door Renaud Corlouër in Miami. (LVR)

Voor de zomercollectie'13 strikt Eleven Paris niemand minder dan rockicoon Lenny Kravitz. Hij stapt met deze samenwerking in de voetsporen van onder meer Lizzy Jagger, Alexandra Richards, Iggy Pop en Daisy Lowe. Ook de dochter van Kravitz, Zoe, poseerde in 2011 voor het Franse label. Dat schrijf de Nederlandse Grazia. Eleven Paris is een Frans label dat we vooral kennen van de T-shirts met daarop de afbeelding van een celebrity met snorretje. Zo kregen onder meer Kate Moss, Iggy Pop, de 'Mona Lisa', Will Smith en Zooey Deschanel al een snor opgeplakt. Voor de fotoshoot wordt Kravitz vergezeld door het Amerikaanse topmodel Charlotte Free. Haar kennen we vooral van haar felroze lokken. De 19-jarige Charlotte is vooral populair bij ontwerpers als Vivienne Westwood. De campagne voor Eleven Paris werd gefotografeerd door Renaud Corlouër in Miami. (LVR)