De New York Fashion kan niet meer doorgaan in het iconische Lincoln Center. Ook hun hoofdsponsor Mercedes-Benz trok zich terug. De huidige naam Mercedes-Benz Fashion Week New York verviel en het modefestival stond op straat. Intussen werd bevestigd dat NYFW een nieuwe thuishaven gevonden heeft.

IMG, de organisatie van de modeweek in New York, kondigde de nieuwe locaties aan. Vanaf september mag de fashion crowd afzakken naar Skylight in Moynihan Station enSkylight Clarkson Square. Mark Shapiro, de chief content officer van de organisatie, is alvast erg enthousiast over deze evolutie. 'We kijken ernaar uit om de mode-industrie opnieuw onder te dompelen in shows die barsten van talent, stijl en innovatie. (LP)

De New York Fashion kan niet meer doorgaan in het iconische Lincoln Center. Ook hun hoofdsponsor Mercedes-Benz trok zich terug. De huidige naam Mercedes-Benz Fashion Week New York verviel en het modefestival stond op straat. Intussen werd bevestigd dat NYFW een nieuwe thuishaven gevonden heeft. IMG, de organisatie van de modeweek in New York, kondigde de nieuwe locaties aan. Vanaf september mag de fashion crowd afzakken naar Skylight in Moynihan Station enSkylight Clarkson Square. Mark Shapiro, de chief content officer van de organisatie, is alvast erg enthousiast over deze evolutie. 'We kijken ernaar uit om de mode-industrie opnieuw onder te dompelen in shows die barsten van talent, stijl en innovatie. (LP)