Goed nieuws voor de Franse ontwerper Nicolas Ghesquière. De ontwerper die vorig jaar opstapte als creatief directeur bij het modehuis Balenciaga, krijgt heel wat aandacht van investeerders om zijn eigen label te starten.


De toekomst van Ghesquière zou er wel eens heel rooskleurig kunnen uitzien. Nadat hij zijn functie bij Balenciaga overliet aan de jonge ontwerper Alexander Wang, doen geruchten de ronde dat hij onder zijn eigen naam een label zou opstarten.


Genoeg investeerders


Een tal van geïnteresseerden willen investeren in het eventuele eigen label van ontwerper Nicolas Ghesquière. LVMH, het grootste conglomeraat ter wereld van luxeproducten, zou de Fransman graag een handje helpen bij het opstarten van zijn eigen merk. Maar ook de Chinese investeerdersgroep Li & Fung en de Italiaanse modegroep 'Only the Brave', met onder meer Maison Martin Margiela en Viktor &Rolf onder hun vleugels, hebben een goed oog op Ghesquière's toekomst. (JJ)

Goed nieuws voor de Franse ontwerper Nicolas Ghesquière. De ontwerper die vorig jaar opstapte als creatief directeur bij het modehuis Balenciaga, krijgt heel wat aandacht van investeerders om zijn eigen label te starten. De toekomst van Ghesquière zou er wel eens heel rooskleurig kunnen uitzien. Nadat hij zijn functie bij Balenciaga overliet aan de jonge ontwerper Alexander Wang, doen geruchten de ronde dat hij onder zijn eigen naam een label zou opstarten. Genoeg investeerders Een tal van geïnteresseerden willen investeren in het eventuele eigen label van ontwerper Nicolas Ghesquière. LVMH, het grootste conglomeraat ter wereld van luxeproducten, zou de Fransman graag een handje helpen bij het opstarten van zijn eigen merk. Maar ook de Chinese investeerdersgroep Li & Fung en de Italiaanse modegroep 'Only the Brave', met onder meer Maison Martin Margiela en Viktor &Rolf onder hun vleugels, hebben een goed oog op Ghesquière's toekomst. (JJ)