Het nieuwe geesteskind van H&M, & Other Stories, heeft de deuren van de eerste winkel geopend in het hartje van Londen. In België komt er geen winkel, maar toch is er ook goed nieuws voor de Belgische fans van het gloednieuwe modelabel. De hele collectie, inclusief beauty-artikelen en accessoires, zijn verkrijgbaar via de webshop.

De eerste winkel van het kersverse modelabel werd geopend in hartje Londen. Regent Street is er een hip-adresje bij. De winkel is meer dan 1000 vierkante meter groot en de collectie is verdeeld over twee verdiepingen. Het interieur doet industrieel aan, met veel witte elementen. De winkel is opgebouwd rond steden: een hoekje Parijs, New York, Stockholm of Berlijn. Elke stad heeft kleding met een verschillende 'vibe'.

Naast Londen volgen er ook nog winkels in Parijs, Berlijn, Barcelona, Kopenhagen en Stockholm. De volgende winkel die de deuren opent is in Kopenhagen. In België komt er voorlopig geen winkel van & Other Stories. Maar niet getreurd, in België kan je shoppen bij & Other Stories via de webshop van het label.

Minimalisme en prints

Met veel aandacht door pers en publiek werd de lancering van het nieuwe merk van H&M, & Other Stories, gevolgd. Met mondjesmaat werden er foto's en filmpjes vrijgegeven van wat we mochten verwachten van het nieuwe modelabel. Bij & Other Stories zien we een mix tussen minimalisme en gekke prints. Het lijkt wel de ontbrekende link te zijn geweest tussen COS en de collecties van H&M zelf. Het merk lijkt zich geïnspireerd te hebben op het stadsleven en misschien zelfs ook door modeblogs en streetstyle.

De collectie van & Other Stories is uitgebreid: van ready-to-wear tot lingerie, accessoires en beautyproducten. Er gaat ook bijzonder veel aandacht naar de schoenencollectie van het merk. De schoenen zijn speels en met net dat tikkeltje anders. Er wordt gespeeld met vorm, materialen en kleuren.Met andere woorden, bij & Other Stories kan je terecht voor een complete look.

Het nieuwe geesteskind van H&M, & Other Stories, heeft de deuren van de eerste winkel geopend in het hartje van Londen. In België komt er geen winkel, maar toch is er ook goed nieuws voor de Belgische fans van het gloednieuwe modelabel. De hele collectie, inclusief beauty-artikelen en accessoires, zijn verkrijgbaar via de webshop. De eerste winkel van het kersverse modelabel werd geopend in hartje Londen. Regent Street is er een hip-adresje bij. De winkel is meer dan 1000 vierkante meter groot en de collectie is verdeeld over twee verdiepingen. Het interieur doet industrieel aan, met veel witte elementen. De winkel is opgebouwd rond steden: een hoekje Parijs, New York, Stockholm of Berlijn. Elke stad heeft kleding met een verschillende 'vibe'. Naast Londen volgen er ook nog winkels in Parijs, Berlijn, Barcelona, Kopenhagen en Stockholm. De volgende winkel die de deuren opent is in Kopenhagen. In België komt er voorlopig geen winkel van & Other Stories. Maar niet getreurd, in België kan je shoppen bij & Other Stories via de webshop van het label. Minimalisme en prints Met veel aandacht door pers en publiek werd de lancering van het nieuwe merk van H&M, & Other Stories, gevolgd. Met mondjesmaat werden er foto's en filmpjes vrijgegeven van wat we mochten verwachten van het nieuwe modelabel. Bij & Other Stories zien we een mix tussen minimalisme en gekke prints. Het lijkt wel de ontbrekende link te zijn geweest tussen COS en de collecties van H&M zelf. Het merk lijkt zich geïnspireerd te hebben op het stadsleven en misschien zelfs ook door modeblogs en streetstyle. De collectie van & Other Stories is uitgebreid: van ready-to-wear tot lingerie, accessoires en beautyproducten. Er gaat ook bijzonder veel aandacht naar de schoenencollectie van het merk. De schoenen zijn speels en met net dat tikkeltje anders. Er wordt gespeeld met vorm, materialen en kleuren.Met andere woorden, bij & Other Stories kan je terecht voor een complete look.