Het klassieke, chique herenschoenenmerk J.M.Weston komt dit najaar voor het eerst met een lijn voor vrouwen. Schoenenontwerper Michel Perry, die eerder al samenwerkte met het Franse huis, stond in voor de creatie.

"Alter ego" heet de lijn en de vrouwencollectie is dan ook volledig geïnspireerd op die van de man. De zes modellen ogen daardoor weinig vrouwelijk. Het bijna 120 jaar oude J.M Weston staat ook voor tijdeloosheid en dat is eveneens te zien aan "Alter Ego". Perry herwerkte de klassiekers van het label: de mocassin, de veterschoen en de enkellaars. Enkel de hoge laars breekt met de traditie.

De vrouwencollectie, die vanaf nu beschikbaar is in de boetieks van J.M.Weston, is niet eenmalig. Het merk wil voortaan elk seizoen damesmodellen uitbrengen.

Ann Heylens.

J.M. Weston. Louizalaan 52, 1050 Brussel/Schutterhofstraat 18, 2000 Antwerpen.

Het klassieke, chique herenschoenenmerk J.M.Weston komt dit najaar voor het eerst met een lijn voor vrouwen. Schoenenontwerper Michel Perry, die eerder al samenwerkte met het Franse huis, stond in voor de creatie. "Alter ego" heet de lijn en de vrouwencollectie is dan ook volledig geïnspireerd op die van de man. De zes modellen ogen daardoor weinig vrouwelijk. Het bijna 120 jaar oude J.M Weston staat ook voor tijdeloosheid en dat is eveneens te zien aan "Alter Ego". Perry herwerkte de klassiekers van het label: de mocassin, de veterschoen en de enkellaars. Enkel de hoge laars breekt met de traditie.De vrouwencollectie, die vanaf nu beschikbaar is in de boetieks van J.M.Weston, is niet eenmalig. Het merk wil voortaan elk seizoen damesmodellen uitbrengen. Ann Heylens. J.M. Weston. Louizalaan 52, 1050 Brussel/Schutterhofstraat 18, 2000 Antwerpen.