België krijgt een kindermodeweek. De eerste editie van de 'Little Fashion Week' zal plaatsvinden in juni 2013 en is de ideale gelegenheid om kledingmerken voor kinderen van over de hele wereld te ontdekken. Daarnaast wil de kindermodeweek ook kindermode uit eigen land extra in de kijker zetten.

'Little Fashion Week' is een initiatief van Sandrine Boullon, oprichtster van LeDresssing.be en Sabine van Driessche, ontwerpster van Petite Chérie-Obéron, in samenwerking met Chocolat & Milk. De eerste editie van de kindermodeweek zal plaatsvinden op 20, 21 en 22 juni 2013 in Tour & Taxis in Brussel.

Tijdens de eerste twee dagen van het evenement kunnen ontwerpers hun nieuwste collecties voorstellen aan een publiek van professionals op de catwalk. Rondom de catwalk komen kleedkamers die dienen als showrooms voor jonge ontwerpers: een plek waar stylisten en inkopers deze jonge talenten kunnen ontdekken.

De derde en laatste dag van de 'Little Fashion Week' opent het evenement de deuren voor het grote publiek. Er wordt een stockverkoop georganiseerd, waar geïnteresseerden kinderkleding kunnen kopen aan sterk verminderde prijzen. De oprichtsters Boullon en van Driesschie willen zich niet enkel beperken tot mode. Ze willen de bezoekers ook verrassen met kinderdesign en kinderillustraties. (LVR)

België krijgt een kindermodeweek. De eerste editie van de 'Little Fashion Week' zal plaatsvinden in juni 2013 en is de ideale gelegenheid om kledingmerken voor kinderen van over de hele wereld te ontdekken. Daarnaast wil de kindermodeweek ook kindermode uit eigen land extra in de kijker zetten. 'Little Fashion Week' is een initiatief van Sandrine Boullon, oprichtster van LeDresssing.be en Sabine van Driessche, ontwerpster van Petite Chérie-Obéron, in samenwerking met Chocolat & Milk. De eerste editie van de kindermodeweek zal plaatsvinden op 20, 21 en 22 juni 2013 in Tour & Taxis in Brussel. Tijdens de eerste twee dagen van het evenement kunnen ontwerpers hun nieuwste collecties voorstellen aan een publiek van professionals op de catwalk. Rondom de catwalk komen kleedkamers die dienen als showrooms voor jonge ontwerpers: een plek waar stylisten en inkopers deze jonge talenten kunnen ontdekken. De derde en laatste dag van de 'Little Fashion Week' opent het evenement de deuren voor het grote publiek. Er wordt een stockverkoop georganiseerd, waar geïnteresseerden kinderkleding kunnen kopen aan sterk verminderde prijzen. De oprichtsters Boullon en van Driesschie willen zich niet enkel beperken tot mode. Ze willen de bezoekers ook verrassen met kinderdesign en kinderillustraties. (LVR)