De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors heeft een collectie ontworpen speciaal voor de lifestylewebsite Goop van actrice Gwyneth Paltrow. Het nieuws raakte al een aantal weken geleden bekend, maar nu zijn er de eerste foto's van de samenwerking.

In oktober van dit jaar werd het nieuws bekendgemaakt dat Michael Kors en Gwyneth Paltrow gingen samenwerken voor een collectie voor de website van Paltrow, namelijk Goop. Een kleine twee maanden later zijn de beelden van deze collectie te bewonderen. De verschillende stukken uit de collectie lijken wel op het lichaam van Gwyneth Paltrow geschreven en we twijfelen er dan ook niet aan dat ze de kledingstukken of accessoires allemaal zelf zou dragen.

De collectie bevat enkele kledingstukken, vooral blouses en broeken in zwart, beige of grijs. Daarnaast zijn er ook accessoires, zonnebrillen een goudkleurige armband, horloge en ketting. Daarnaast zijn er ook een tweetal handtassen in donkerbruin leer. Er zijn zwarte (hoge!) sandalen bij en zwarte schoenen voor onder een geklede broek.

De prijzen schommelen tussen 125 dollar en 1.995 dollar. Prijzig, dat wel, maar het zijn wel allemaal degelijke en mooie stukken. Leuk voor wie zich deze winter wil trakteren op een extraatje. Je kan de verschillende ontwerpen hier bekijken. (LVR)In dit promo-filmpje draagt Gwyneth een blouse + accessoires (armband/horloge) uit de collectie van Michael Kors voor Goop:

De Amerikaanse modeontwerper Michael Kors heeft een collectie ontworpen speciaal voor de lifestylewebsite Goop van actrice Gwyneth Paltrow. Het nieuws raakte al een aantal weken geleden bekend, maar nu zijn er de eerste foto's van de samenwerking. In oktober van dit jaar werd het nieuws bekendgemaakt dat Michael Kors en Gwyneth Paltrow gingen samenwerken voor een collectie voor de website van Paltrow, namelijk Goop. Een kleine twee maanden later zijn de beelden van deze collectie te bewonderen. De verschillende stukken uit de collectie lijken wel op het lichaam van Gwyneth Paltrow geschreven en we twijfelen er dan ook niet aan dat ze de kledingstukken of accessoires allemaal zelf zou dragen. De collectie bevat enkele kledingstukken, vooral blouses en broeken in zwart, beige of grijs. Daarnaast zijn er ook accessoires, zonnebrillen een goudkleurige armband, horloge en ketting. Daarnaast zijn er ook een tweetal handtassen in donkerbruin leer. Er zijn zwarte (hoge!) sandalen bij en zwarte schoenen voor onder een geklede broek. De prijzen schommelen tussen 125 dollar en 1.995 dollar. Prijzig, dat wel, maar het zijn wel allemaal degelijke en mooie stukken. Leuk voor wie zich deze winter wil trakteren op een extraatje. Je kan de verschillende ontwerpen hier bekijken. (LVR)In dit promo-filmpje draagt Gwyneth een blouse + accessoires (armband/horloge) uit de collectie van Michael Kors voor Goop: