Vandaag staat in Antwerpen alles nog meer dan eens in het teken van de mode. De eerste editie van Antwerp Fashion Night is immers een feit; een evenement dat alle winkels en iedereen die van Antwerpen een modestad maken in de kijker wil zetten.

"Verschillende steden hadden al gelijkaardige events of late night shoppings en wij vonden het raar dat een fashion capital als Antwerpen zoiets nog niet leefde", aldus Elise De Rijck van Spice Productions. "De respons van de winkeliers en de stad was groot; er is dan ook ontzettend veel te doen vanavond want iedereen wil er deel van uitmaken."

ConcreetVanavond zijn er een heleboel winkels, waaronder 7 for all mankind, Pinko, Café Costume, Essentiel, Supertrash en Steve Madden tot 22h open. De volledige lijst met deelnemende winkels vind je hier. Je zal er niet enkel kunnen genieten van uitzonderlijke openingsuren maar evengoed van een hapje, een drankje, stylings en beats van trendy dj's of bands. In sommige winkels krijg je ook goodiebags mee. Knack Weekend lezeressen die de bon uit hun Mode Dit Is Belgisch nummer gehaald hebben krijgen in alle deelnemende winkels nog eens 10% korting!

Daarnaast organiseert Antwerpen ook heel wat randanimatie. Zo hebben tien Belgische bloggers hun kleerkasten bij elkaar gegooid om enkele items te verkopen aan hun lezerspubliek en zullen er modellenscouts, photobooths en streetstylers over het hele parcours aanwezig zijn. Een felroze All Doll'd Up Parade van Tutu Chic brengt extra leven in de brouwerij.

Knack Weekend tekent alvast present om het hele gebeuren te documenteren. Veel winkelplezier gewenst!

Vandaag staat in Antwerpen alles nog meer dan eens in het teken van de mode. De eerste editie van Antwerp Fashion Night is immers een feit; een evenement dat alle winkels en iedereen die van Antwerpen een modestad maken in de kijker wil zetten. "Verschillende steden hadden al gelijkaardige events of late night shoppings en wij vonden het raar dat een fashion capital als Antwerpen zoiets nog niet leefde", aldus Elise De Rijck van Spice Productions. "De respons van de winkeliers en de stad was groot; er is dan ook ontzettend veel te doen vanavond want iedereen wil er deel van uitmaken." ConcreetVanavond zijn er een heleboel winkels, waaronder 7 for all mankind, Pinko, Café Costume, Essentiel, Supertrash en Steve Madden tot 22h open. De volledige lijst met deelnemende winkels vind je hier. Je zal er niet enkel kunnen genieten van uitzonderlijke openingsuren maar evengoed van een hapje, een drankje, stylings en beats van trendy dj's of bands. In sommige winkels krijg je ook goodiebags mee. Knack Weekend lezeressen die de bon uit hun Mode Dit Is Belgisch nummer gehaald hebben krijgen in alle deelnemende winkels nog eens 10% korting! Daarnaast organiseert Antwerpen ook heel wat randanimatie. Zo hebben tien Belgische bloggers hun kleerkasten bij elkaar gegooid om enkele items te verkopen aan hun lezerspubliek en zullen er modellenscouts, photobooths en streetstylers over het hele parcours aanwezig zijn. Een felroze All Doll'd Up Parade van Tutu Chic brengt extra leven in de brouwerij. Knack Weekend tekent alvast present om het hele gebeuren te documenteren. Veel winkelplezier gewenst!