Eerste ‘Billion Dollar Babes’-winkel

Fans van de basics van ex-model Marilie Van Goethem kunnen voortaan in Antwerpen terecht.

Het Belgische kledingmerk ‘Billion Dollar Babes’ zal eind mei zijn eerste winkel openen. Daarvoor waren de basics van ex-model Marilie Van Goethem al in verschillende verkooppunten in Vlaanderen terug te vinden.

Sinds de eerste collectie ‘The Lovable Basics’ uit 2005 zijn heel wat vrouwen fan van deze comfortabele basisstukken. Het geheim van ‘Billion Dollar Babes’ is de jerseystof, die voor een aangename pasvorm zorgt. Daarbij is de stretchstof gemakkelijk onderhoudbaar en kreukvrij. Nog een troef is de “taille unique” van de kledingstukken. Maatje 34 tot 44 en toekomstige mama’s kunnen terecht bij ‘Billion Dollar Babes’. Van Goethem waakt erover dat de comfortabele silhouetten toch een vrouwelijke, sexy en zelfverzekerde uitstraling geven.

In de flagshipstore in de modestad Antwerpen zal de volledige collectie, met onder meer de multitops – zowel als top en als jurkje draagbaar – terug te vinden zijn. Binnenkort wordt ook de accessoirelijn onder handen genomen. Zowel heupbanden als sjaals zullen deel uitmaken van de nieuwe collectie.

Tiffany Philips

‘Billion Dollar Babes’ opent op 20 mei zijn deuren. Oudaan 31, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content