Jennifer Lawrence, het hoofdpersonage van de Hunger Games films, geeft ons telkens het nakijken met haar stijlvolle looks op de rode loper. Maar ook haar personage Katniss Everdeen is getransformeerd tot een heus stijlicoon. Logisch dus dat NET-A-PORTER een kledinglijn gebaseerd op de films op de markt brengt.

De kostuumontwerpster Trish Summerville heeft samen met NET-A-PORTER een ready-to-wear collectie ontworpen, aangevuld met juwelen en lederwaren. De lijn werd geïnspireerd door de film, maar is erg draagbaar en is niet enkel bestemd voor de diehard fans van de Hunger Games. Trish Summerville ontwierp onder andere een leren jasje, een jumpsuit en een T-shirt met pijlen voor NET-A-PORTER. De collectie wordt gelanceerd op 21 november, gelijktijdig met het in de zalen verschijnen van de tweede Hunger Games film, 'Catching Fire'. (LP)

Jennifer Lawrence, het hoofdpersonage van de Hunger Games films, geeft ons telkens het nakijken met haar stijlvolle looks op de rode loper. Maar ook haar personage Katniss Everdeen is getransformeerd tot een heus stijlicoon. Logisch dus dat NET-A-PORTER een kledinglijn gebaseerd op de films op de markt brengt. De kostuumontwerpster Trish Summerville heeft samen met NET-A-PORTER een ready-to-wear collectie ontworpen, aangevuld met juwelen en lederwaren. De lijn werd geïnspireerd door de film, maar is erg draagbaar en is niet enkel bestemd voor de diehard fans van de Hunger Games. Trish Summerville ontwierp onder andere een leren jasje, een jumpsuit en een T-shirt met pijlen voor NET-A-PORTER. De collectie wordt gelanceerd op 21 november, gelijktijdig met het in de zalen verschijnen van de tweede Hunger Games film, 'Catching Fire'. (LP)