De campagne van Louis Vuitton met David Bowie belooft een pareltje te worden. De eerste beelden tonen Bowie in Venetië op een gemaskerd bal en op een boot in de kanalen.

De beeldcampagne met Bowie is het vervolg op 'L'Invitation Au Voyage' met Arizona Muse, de kortfilm die vorig jaar werd verspreid door Louis Vuitton. Het eerste deel speelde zich af in Parijs, waar Muse een uitnodiging ontvangt om een reis te ondernemen. In de laatste beelden van de film zien we de jonge vrouw in een luchtballon meegevoerd worden naar een nader onbepaalde bestemming. Het eindpunt van de vorige film is meteen ook het begin van het vervolgverhaal. Bowie wacht Muse op in Venetië en samen doorkruisen ze de stad en belanden op een gemaskerd bal.

We kunnen ons ook aan een muzikaal intermezzo van Bowie verwachten. Naar verluidt zal een van Bowies nieuwe liedjes van zijn album The Next Day gebruikt worden in de campagne.

De reclamefilm heeft als doel promotie te voeren voor het nieuwe Tambour horloge en de Vivienne handtas van het Franse merk.

Op 7 november gaat de kortfilm in première en vanaf 10 november zal een verkorte versie op de televisie worden vertoond.

Bekijk hieronder het eerste deel van 'L'Invitation Au Voyage' om warm te lopen voor het vervolg. (LP)

De campagne van Louis Vuitton met David Bowie belooft een pareltje te worden. De eerste beelden tonen Bowie in Venetië op een gemaskerd bal en op een boot in de kanalen. De beeldcampagne met Bowie is het vervolg op 'L'Invitation Au Voyage' met Arizona Muse, de kortfilm die vorig jaar werd verspreid door Louis Vuitton. Het eerste deel speelde zich af in Parijs, waar Muse een uitnodiging ontvangt om een reis te ondernemen. In de laatste beelden van de film zien we de jonge vrouw in een luchtballon meegevoerd worden naar een nader onbepaalde bestemming. Het eindpunt van de vorige film is meteen ook het begin van het vervolgverhaal. Bowie wacht Muse op in Venetië en samen doorkruisen ze de stad en belanden op een gemaskerd bal. We kunnen ons ook aan een muzikaal intermezzo van Bowie verwachten. Naar verluidt zal een van Bowies nieuwe liedjes van zijn album The Next Day gebruikt worden in de campagne. De reclamefilm heeft als doel promotie te voeren voor het nieuwe Tambour horloge en de Vivienne handtas van het Franse merk. Op 7 november gaat de kortfilm in première en vanaf 10 november zal een verkorte versie op de televisie worden vertoond. Bekijk hieronder het eerste deel van 'L'Invitation Au Voyage' om warm te lopen voor het vervolg. (LP)