De eerste beelden van de gloednieuwe luxelijn van H&M, &Other Stories, zien er alvast veelbelovend uit.

Vanaf volgende lente kunnen we kennismaken met de collectie(s) van het nieuwe merk &Other Stories van H&M. We krijgen een sneak-preview om ons al warm te maken voor komende lente. Wat zien we op het filmpje? We zien niet bijzonder veel, maar wel witte schoenen met een open sleehak en een kleurrijk jurkje met polkadotprint. Dat alles is natuurlijk nog niet echt veel, maar we krijgen wel al een beeld van de 'look and feel' van het nieuwe merk en wat we zien maakt ons erg blij.

Bovendien worden de verschillende stuks uit de collecties gecreëerd door ateliers uit Parijs en Stockholm. Zij produceren collecties met 'veel aandacht voor detail en kwaliteit aan een zeer betaalbare prijs'.

Bekijk hieronder de preview:

(LVR)

De eerste beelden van de gloednieuwe luxelijn van H&M, &Other Stories, zien er alvast veelbelovend uit. Vanaf volgende lente kunnen we kennismaken met de collectie(s) van het nieuwe merk &Other Stories van H&M. We krijgen een sneak-preview om ons al warm te maken voor komende lente. Wat zien we op het filmpje? We zien niet bijzonder veel, maar wel witte schoenen met een open sleehak en een kleurrijk jurkje met polkadotprint. Dat alles is natuurlijk nog niet echt veel, maar we krijgen wel al een beeld van de 'look and feel' van het nieuwe merk en wat we zien maakt ons erg blij. Bovendien worden de verschillende stuks uit de collecties gecreëerd door ateliers uit Parijs en Stockholm. Zij produceren collecties met 'veel aandacht voor detail en kwaliteit aan een zeer betaalbare prijs'. Bekijk hieronder de preview: (LVR)