Rihanna is voor het eerst 'gespot' in een van haar eigen ontwerpen voor modelabel River Island. De zangeres toont de zelfontworpen blauwe jumpsuit uit de capsulecollectie voor River Island, die binnenkort verkocht zal worden in de winkels van het merk.

Rihanna werd gespot in Los Angeles met een eigen ontwerp. De blauwe suède-jumpsuit maakt deel uit van de capsulecollectie van Rihanna voor het merk River Island. De jumpsuit met kap heeft koordjes langs de heupen en zilveren knopen en past binnen het concept van 'high-street' hero.

Ze droeg de jumpsuit helemaal 'à la Rihanna' met haar inmiddels traditionele gangsta bling-bling. Wat we uit dit eerst ontwerp kunnen afleiden is dat de capsulecollectie van Rihanna voor River Island meer sportief zal zijn. Goede basics die je dan vervolgens helemaal kan 'pimpen' met opvallende accessoires. (LVR)

Rihanna is voor het eerst 'gespot' in een van haar eigen ontwerpen voor modelabel River Island. De zangeres toont de zelfontworpen blauwe jumpsuit uit de capsulecollectie voor River Island, die binnenkort verkocht zal worden in de winkels van het merk. Rihanna werd gespot in Los Angeles met een eigen ontwerp. De blauwe suède-jumpsuit maakt deel uit van de capsulecollectie van Rihanna voor het merk River Island. De jumpsuit met kap heeft koordjes langs de heupen en zilveren knopen en past binnen het concept van 'high-street' hero. Ze droeg de jumpsuit helemaal 'à la Rihanna' met haar inmiddels traditionele gangsta bling-bling. Wat we uit dit eerst ontwerp kunnen afleiden is dat de capsulecollectie van Rihanna voor River Island meer sportief zal zijn. Goede basics die je dan vervolgens helemaal kan 'pimpen' met opvallende accessoires. (LVR)