Modehuis Lanvin wist voor haar najaarscollectie niet alleen Edie Campbell te strikken, maar maakte er een heus familiegebeuren van met maar liefst acht familieleden van het Britse model. Zelfs haar paard Dolly was van de partij.

Na de beroemde moeder-dochter foto's in de mode, is het de beurt aan volwaardige familieportretten. De vrolijke Edie Campbell en haar al even vrolijke familie mochten voor de najaarscollectie van Lanvin poseren op hun eigen, unieke manier.

In het bijhorende filmpje kunnen we zien hoe Edie en haar familie omgaan met elkaar. Dat er veel pret gemaakt wordt tijdens familiefeesten ten huize Campbell lijkt ons een feit. Zusje Olympia, broer Arthur, mama Sophie, papa Roddy, oma Joan, opa Jeremy, schoonbroer Mateo en vriendje Otis knuffelen en lachen er op los in de campagne. Omdat Edie gek is op haar paard Dolly, kreeg ook haar trouwe viervoeter een rol in de campagne.

Bekijk het leuke filmpje hieronder. (LP)

Modehuis Lanvin wist voor haar najaarscollectie niet alleen Edie Campbell te strikken, maar maakte er een heus familiegebeuren van met maar liefst acht familieleden van het Britse model. Zelfs haar paard Dolly was van de partij. Na de beroemde moeder-dochter foto's in de mode, is het de beurt aan volwaardige familieportretten. De vrolijke Edie Campbell en haar al even vrolijke familie mochten voor de najaarscollectie van Lanvin poseren op hun eigen, unieke manier. In het bijhorende filmpje kunnen we zien hoe Edie en haar familie omgaan met elkaar. Dat er veel pret gemaakt wordt tijdens familiefeesten ten huize Campbell lijkt ons een feit. Zusje Olympia, broer Arthur, mama Sophie, papa Roddy, oma Joan, opa Jeremy, schoonbroer Mateo en vriendje Otis knuffelen en lachen er op los in de campagne. Omdat Edie gek is op haar paard Dolly, kreeg ook haar trouwe viervoeter een rol in de campagne. Bekijk het leuke filmpje hieronder. (LP)