Het urban lifestylemerk Eastpak - dat vooral bekend is omwille van de rugzakkencollecties - lanceert een schoenenlijn. De twee collecties zullen Authentic en Returnity heten en vertonen een sterke link met de tassen- en bagagecollecties van Eastpak.

De herfstcollectie wordt nu gelanceerd, maar er wordt ook een uitgebreidere collectie voorzien voor de lente/zomer van 2013. De collectie is gemaakt van Eastpak rugzakmateriaal en verkrijgbaar in lage, medium en hoge modellen. Voor liefhebbers van retro is er de Returnity collectie, met suède en vintage geïnspireerde lederen details.

Voor de schoenencollectie werkte Eastpak samen met Sugi International Limited, een toonaangevend handelsbedrijf in schoenen dat gevestigd is in Hongkong maar wereldwijd actief is. Massimo Sinigaglia, CEO bij Sugi International Limited: "We zijn erg trots dat we met een dynamisch merk als Eastpak aan dit project kunnen samenwerken. Het is een perfecte combinatie van de kracht van het merk E en onze ervaring in de schoenenbusiness."

"De schoenencollectie past als gegoten bij de dynamische, stedelijke levensstijl. Ze is dus een logische uitbreiding van onze tassenen bagagecollecties. Er zijn sterke links zowel in de gebruikte stoffen als de designs. Focus op stijl, comfort en bescherming tegen de elementen, volledig in lijn met de consumentenverwachtingen wat betreft tassen en reismateriaal. Daarnaast staat onze partnership met schoenenproducent Sugi International Limited garant voor de allerhoogste standaarden", zegt Toon Kympers, VP Product & Design bij Eastpak.

Een nog uitgebreidere schoenencollectie die inspeelt op de tassen- en bagagecollectie van Eastpak staat gepland voor de lente/zomer 2013 collectie en zal worden voorgesteld op Bread and Butter in Berlijn. (RDM)

Het urban lifestylemerk Eastpak - dat vooral bekend is omwille van de rugzakkencollecties - lanceert een schoenenlijn. De twee collecties zullen Authentic en Returnity heten en vertonen een sterke link met de tassen- en bagagecollecties van Eastpak. De herfstcollectie wordt nu gelanceerd, maar er wordt ook een uitgebreidere collectie voorzien voor de lente/zomer van 2013. De collectie is gemaakt van Eastpak rugzakmateriaal en verkrijgbaar in lage, medium en hoge modellen. Voor liefhebbers van retro is er de Returnity collectie, met suède en vintage geïnspireerde lederen details. Voor de schoenencollectie werkte Eastpak samen met Sugi International Limited, een toonaangevend handelsbedrijf in schoenen dat gevestigd is in Hongkong maar wereldwijd actief is. Massimo Sinigaglia, CEO bij Sugi International Limited: "We zijn erg trots dat we met een dynamisch merk als Eastpak aan dit project kunnen samenwerken. Het is een perfecte combinatie van de kracht van het merk E en onze ervaring in de schoenenbusiness." "De schoenencollectie past als gegoten bij de dynamische, stedelijke levensstijl. Ze is dus een logische uitbreiding van onze tassenen bagagecollecties. Er zijn sterke links zowel in de gebruikte stoffen als de designs. Focus op stijl, comfort en bescherming tegen de elementen, volledig in lijn met de consumentenverwachtingen wat betreft tassen en reismateriaal. Daarnaast staat onze partnership met schoenenproducent Sugi International Limited garant voor de allerhoogste standaarden", zegt Toon Kympers, VP Product & Design bij Eastpak.Een nog uitgebreidere schoenencollectie die inspeelt op de tassen- en bagagecollectie van Eastpak staat gepland voor de lente/zomer 2013 collectie en zal worden voorgesteld op Bread and Butter in Berlijn. (RDM)