De Canadese tweeling Dean en Dan Caten, het creatieve duo achter DSquared2, hebben de lancering van een kinderlijn aangekondigd. Dat meldt WWD.

Naast mannen en vrouwen, zullen vanaf volgend jaar ook stoere meisjes en jongens tussen nul en veertien zich helemaal in een DSquared2-jasje kunnen hullen. Het merk ondertekende een vijfjarig contract met Brave Kid, een fabrikant van kinderkledij en onderdeel van de Only the Brave-organisatie van Renzo Rossi (waaronder ook Diesel en Maison Martin Margiela zitten). De schoenencollectie zal voor de rekening van Andrea Montelpare zijn, een Italiaanse producent gespecialiseerd in kinderschoeisel.

De tweeling zal zowel kledij als accessoires ontwerpen die de esthetiek van het merk naar de speeltuin zullen vertalen: speelse stukken voorzien van de herkenbare DSquared2 touch, zoals bijvoorbeeld het Canadese esdoornblad. "Met deze junior collectie creëren we eindelijk een volledige look voor het hele gezin," aldus de broers. Eens tijd voor een familieportret? (LM)

De Canadese tweeling Dean en Dan Caten, het creatieve duo achter DSquared2, hebben de lancering van een kinderlijn aangekondigd. Dat meldt WWD. Naast mannen en vrouwen, zullen vanaf volgend jaar ook stoere meisjes en jongens tussen nul en veertien zich helemaal in een DSquared2-jasje kunnen hullen. Het merk ondertekende een vijfjarig contract met Brave Kid, een fabrikant van kinderkledij en onderdeel van de Only the Brave-organisatie van Renzo Rossi (waaronder ook Diesel en Maison Martin Margiela zitten). De schoenencollectie zal voor de rekening van Andrea Montelpare zijn, een Italiaanse producent gespecialiseerd in kinderschoeisel. De tweeling zal zowel kledij als accessoires ontwerpen die de esthetiek van het merk naar de speeltuin zullen vertalen: speelse stukken voorzien van de herkenbare DSquared2 touch, zoals bijvoorbeeld het Canadese esdoornblad. "Met deze junior collectie creëren we eindelijk een volledige look voor het hele gezin," aldus de broers. Eens tijd voor een familieportret? (LM)