De jurk die Nicole Kidman droeg in Cannes, zou geweigerd zijn door Anne Hathaway als jurk voor de Oscars enkele weken geleden. De jurk van Valentino zou namelijk erg gelijkaardig geweest zijn met de jurk die Amanda Seyfried droeg op de Oscaruitreiking.

Valentino, het modehuis dat ook de trouwjurk van Anne Hathaway ontwierp, stuurde voor de Oscars een persbericht uit met de mededeling dat Anne Hathaway een jurk van het Italiaanse modelabel zou dragen op het evenement. Maar Fashionista schrijft dat Anne Hathaway op het allerlaatste moment van gedachte was veranderd omdat haar collega-actrice Amanda Seyfried een jurk van Alexander McQueen droeg die heel erg leek om de jurk van Valentino.

De jurk die Anne Hathaway weigerde, zou nu door Nicole Kidman gedragen geweest zijn op de première van de film 'Nebraska' op het filmfestival van Cannes. Nicole straalde in de beige jurk. (LVR)

De jurk die Nicole Kidman droeg in Cannes, zou geweigerd zijn door Anne Hathaway als jurk voor de Oscars enkele weken geleden. De jurk van Valentino zou namelijk erg gelijkaardig geweest zijn met de jurk die Amanda Seyfried droeg op de Oscaruitreiking. Valentino, het modehuis dat ook de trouwjurk van Anne Hathaway ontwierp, stuurde voor de Oscars een persbericht uit met de mededeling dat Anne Hathaway een jurk van het Italiaanse modelabel zou dragen op het evenement. Maar Fashionista schrijft dat Anne Hathaway op het allerlaatste moment van gedachte was veranderd omdat haar collega-actrice Amanda Seyfried een jurk van Alexander McQueen droeg die heel erg leek om de jurk van Valentino. De jurk die Anne Hathaway weigerde, zou nu door Nicole Kidman gedragen geweest zijn op de première van de film 'Nebraska' op het filmfestival van Cannes. Nicole straalde in de beige jurk. (LVR)