Menig celebrityreporter zit haast te kwijlen op de ontluikende vete tussen Rita Ora en Cara Delevingne. De RIP-zangeres heeft namelijk een modellenklus van de ravissante Delevingne weten ontfutselen. Voortaan zal dus zij, en niet haar vriendin Cara stralen in de campagnes van het Amerikaanse modemerk DKNY.

Is dit het einde van hun intense vriendschap?

Waar de twee vroeger beste vriendinnen waren, samen allerlei hippe feestjes aandeden en elkaar liefkozend 'Wifey' noemden lijken de twee nu verwikkeld in een oorlog. Een optreden van Ora op een DKNY-event in januari zou deze ruzie in gang gestoken kunnen hebben. De dronken Cara Delevingne nam er de microfoon af van haar vriendin en begon ongepast te dansen op het podium, tot schaamte van de zangeres.

Nu dient Rita Ora haar modellenvriendin van repliek door een grote modellenklus bij DKNY voor haar neus weg te kapen. Ora zal schitteren in hun wintercampagne.

(KS)

Menig celebrityreporter zit haast te kwijlen op de ontluikende vete tussen Rita Ora en Cara Delevingne. De RIP-zangeres heeft namelijk een modellenklus van de ravissante Delevingne weten ontfutselen. Voortaan zal dus zij, en niet haar vriendin Cara stralen in de campagnes van het Amerikaanse modemerk DKNY. Is dit het einde van hun intense vriendschap? Waar de twee vroeger beste vriendinnen waren, samen allerlei hippe feestjes aandeden en elkaar liefkozend 'Wifey' noemden lijken de twee nu verwikkeld in een oorlog. Een optreden van Ora op een DKNY-event in januari zou deze ruzie in gang gestoken kunnen hebben. De dronken Cara Delevingne nam er de microfoon af van haar vriendin en begon ongepast te dansen op het podium, tot schaamte van de zangeres. Nu dient Rita Ora haar modellenvriendin van repliek door een grote modellenklus bij DKNY voor haar neus weg te kapen. Ora zal schitteren in hun wintercampagne. (KS)