In mei is het Internationale Festival van Hyères, in Zuid-Frankrijk, al aan zijn 25ste jaargang toe. Voor deze jubileumeditie werd dan ook een bijzondere juryvoorzitter aangezocht: Dries Van Noten.

Het prestigieuze festival gaat elk jaar op zoek naar jong talent in mode en fotografie. Onder meer de Belgische ontwerpers Sandrina Fasoli en Jean-Paul Lespagnard vielen in Hyères al in de prijzen. Buiten de wedstrijd stellen ook tien stylisten en tien fotografen hun werk voor in de Villa Noailles, waar het festival traditiegetrouw plaats heeft.

Dries Van Noten zal een elfkoppige jury voorzitten die is samengesteld uit designers en modejournalisten. Hij volgt landgenoot Kris Van Assche op, die vorig jaar juryvoorzitter was.

AH.

In mei is het Internationale Festival van Hyères, in Zuid-Frankrijk, al aan zijn 25ste jaargang toe. Voor deze jubileumeditie werd dan ook een bijzondere juryvoorzitter aangezocht: Dries Van Noten. Het prestigieuze festival gaat elk jaar op zoek naar jong talent in mode en fotografie. Onder meer de Belgische ontwerpers Sandrina Fasoli en Jean-Paul Lespagnard vielen in Hyères al in de prijzen. Buiten de wedstrijd stellen ook tien stylisten en tien fotografen hun werk voor in de Villa Noailles, waar het festival traditiegetrouw plaats heeft. Dries Van Noten zal een elfkoppige jury voorzitten die is samengesteld uit designers en modejournalisten. Hij volgt landgenoot Kris Van Assche op, die vorig jaar juryvoorzitter was.AH.