Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar volgens de pseudopsychologie. De derde maandag van januari hebben we genoeg van de kou, het gebrek aan vitamine D en krijgt de winterblues ons te pakken.

De formule gaat als volgt:

[W + D - d] T Q / M N a

Het is ijskoud (W staat voor weather), de schulden stapelen zich op (D = debt), de vrolijke kerstperiode ligt al even achter ons (T = tijd die verstreken is sinds kerstmis), die goede voornemens zijn al lang verbroken (Q), onze motivatie is ver te zoeken (M) en het knagende gevoel dat we actie moeten ondernemen houdt ons 's nachts wakker (Na = need to take action).

Redenen genoeg om je blue te voelen dus. Of niet? Wij zien Blue Monday in alle geval als een goed excuus om onze mooiste blauwe outfits uit de kast te halen. (LP)

Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar volgens de pseudopsychologie. De derde maandag van januari hebben we genoeg van de kou, het gebrek aan vitamine D en krijgt de winterblues ons te pakken. De formule gaat als volgt:[W + D - d] T Q / M N aHet is ijskoud (W staat voor weather), de schulden stapelen zich op (D = debt), de vrolijke kerstperiode ligt al even achter ons (T = tijd die verstreken is sinds kerstmis), die goede voornemens zijn al lang verbroken (Q), onze motivatie is ver te zoeken (M) en het knagende gevoel dat we actie moeten ondernemen houdt ons 's nachts wakker (Na = need to take action). Redenen genoeg om je blue te voelen dus. Of niet? Wij zien Blue Monday in alle geval als een goed excuus om onze mooiste blauwe outfits uit de kast te halen. (LP)