De Canadese rapper Drake heeft Air Jordan sneakers ontworpen voor Nike. Met deze samenwerking vond het sportmerk meteen vervanging voor Kanye West die overstapte naar concurrent Adidas.

Air Jordan, de sneaker die wordt geproduceerd door Nike en voormalig basketballer Michael Jordan, werd in een nieuw jasje gestoken door Drake. Hij werkte de sneakers af met zijn OVO-logo, verwijzend naar zijn record label en eigen kledinglijn.

Via Instagram stuurde de rapper enkele beelden van zijn Air Jordan sneakers de wereld in. Ook tijdens zijn concert in Portland bevestigde hij het nieuws. 'Vandaag is een van de beste dagen uit mijn leven. Ik kwam naar Portland en werd officieel lid van de Team Jordan familie,' aldus de artiest.

De Jordans die Drake op Instagram deelde, zijn samples. Er is nog geen nieuws over wanneer de sneakers te koop zullen zijn. (LP)

De Canadese rapper Drake heeft Air Jordan sneakers ontworpen voor Nike. Met deze samenwerking vond het sportmerk meteen vervanging voor Kanye West die overstapte naar concurrent Adidas. Air Jordan, de sneaker die wordt geproduceerd door Nike en voormalig basketballer Michael Jordan, werd in een nieuw jasje gestoken door Drake. Hij werkte de sneakers af met zijn OVO-logo, verwijzend naar zijn record label en eigen kledinglijn. Via Instagram stuurde de rapper enkele beelden van zijn Air Jordan sneakers de wereld in. Ook tijdens zijn concert in Portland bevestigde hij het nieuws. 'Vandaag is een van de beste dagen uit mijn leven. Ik kwam naar Portland en werd officieel lid van de Team Jordan familie,' aldus de artiest. De Jordans die Drake op Instagram deelde, zijn samples. Er is nog geen nieuws over wanneer de sneakers te koop zullen zijn. (LP)