Donderdagavond mocht de éminence grise van de Britse mode aantreden op de London Fashion Week. Vivienne Westwood koos als locatie voor haar Red Label-show het indrukwekkende Earls Court Exhibition Centre, waar Giorgio Armani twee jaar geleden ook al neerstreek.

Ze stuurde haar modellen als een groep bedoeïenen de zwarte geraffineerde catwalk op. Westwood showde haar frisse t-shirtjurken in effen en geruit katoen in combinatie met woestijnhoofddeksels. Verder ontwierp ze voor de zomer van volgend jaar korte goudkleurige motorjasjes, harembroeken en strakke jurken met metallic glans. Al bij al zag haar collectie er comfortabel en makkelijk uit.

Ann Heylens/WWD.

Donderdagavond mocht de éminence grise van de Britse mode aantreden op de London Fashion Week. Vivienne Westwood koos als locatie voor haar Red Label-show het indrukwekkende Earls Court Exhibition Centre, waar Giorgio Armani twee jaar geleden ook al neerstreek. Ze stuurde haar modellen als een groep bedoeïenen de zwarte geraffineerde catwalk op. Westwood showde haar frisse t-shirtjurken in effen en geruit katoen in combinatie met woestijnhoofddeksels. Verder ontwierp ze voor de zomer van volgend jaar korte goudkleurige motorjasjes, harembroeken en strakke jurken met metallic glans. Al bij al zag haar collectie er comfortabel en makkelijk uit.Ann Heylens/WWD.