Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes (28) poseert samen met haar man, dj Sunnery James, voor de herfst/wintercampagne van de Zweedse keten H&M. Dat schrijft de Nederlandse Elle.

Doutzen maakt niet haar debuut als model voor H&M, zo poseerde ze voor de vorige zomercampagne in strandkledij. Deze campagne bleek een groot succes en de samenwerking kreeg nog een staartje. Dit keer, voor de herfst/wintercampagne, mocht Doutzen manlief Sunny James meebrengen. Het koppel is niet samen te zien in foto's, maar poseren wel voor dezelfde campagne.

In de collectie zien we veel grijstinten en zachte prints. Ook crème is een kleur die we regelmatig zien terugkomen. Daarnaast zien we ook heel wat borduursels opduiken. (LVR)

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes (28) poseert samen met haar man, dj Sunnery James, voor de herfst/wintercampagne van de Zweedse keten H&M. Dat schrijft de Nederlandse Elle. Doutzen maakt niet haar debuut als model voor H&M, zo poseerde ze voor de vorige zomercampagne in strandkledij. Deze campagne bleek een groot succes en de samenwerking kreeg nog een staartje. Dit keer, voor de herfst/wintercampagne, mocht Doutzen manlief Sunny James meebrengen. Het koppel is niet samen te zien in foto's, maar poseren wel voor dezelfde campagne. In de collectie zien we veel grijstinten en zachte prints. Ook crème is een kleur die we regelmatig zien terugkomen. Daarnaast zien we ook heel wat borduursels opduiken. (LVR)