De foto werd geschoten door het Mert Alas en Marcus Piggott en Carine Roitfeld nam de styling op zich. Donatella kreeg een zware smokey eye aangemeten voor het zwart-wit beeld.

'Ik benaderde mijn vriendin Donatella omdat zij voor mij een echt mode-icoon is. We vonden dat het tijd was om de grenzen te verleggen en een sterke boodschap de wereld in te sturen over wat wij denken van mode,' licht ontwerper Riccardo Tisci toe.

Gemeenschap

Donatella sluit zich aan bij deze boodschap. 'Regels zijn er om te worden gebroken. Net als Riccardo wil ik af van het oude modesysteem en in de plaats daarvan samenwerken, elkaar steunen en van mode echt een wereldwijde gemeenschap maken.'

Naast Donatella zijn ook American footballspeler Victor Cruz (New York Giants) en de Chinese actrice en zangeres Chris Lee te zien in de nieuwste campagne van Givenchy.

(LP)

De foto werd geschoten door het Mert Alas en Marcus Piggott en Carine Roitfeld nam de styling op zich. Donatella kreeg een zware smokey eye aangemeten voor het zwart-wit beeld. 'Ik benaderde mijn vriendin Donatella omdat zij voor mij een echt mode-icoon is. We vonden dat het tijd was om de grenzen te verleggen en een sterke boodschap de wereld in te sturen over wat wij denken van mode,' licht ontwerper Riccardo Tisci toe. Gemeenschap Donatella sluit zich aan bij deze boodschap. 'Regels zijn er om te worden gebroken. Net als Riccardo wil ik af van het oude modesysteem en in de plaats daarvan samenwerken, elkaar steunen en van mode echt een wereldwijde gemeenschap maken.'Naast Donatella zijn ook American footballspeler Victor Cruz (New York Giants) en de Chinese actrice en zangeres Chris Lee te zien in de nieuwste campagne van Givenchy. (LP)