Het Amerikaanse tijdschrift GQ heeft het Italiaanse ontwerpersduo Dolce & Gabbana uitgeroepen tot ontwerpers van het jaar.

Elk jaar worden de meest succesvolle mannen op een rijtje gezet door het Amerikaanse magazine GQ. Naast acteurs, zangers en politici wordt ook het creatief talent in de modewereld in de kijker gezet. Dit jaar mogen Domenico Dolce en Stefano Gabbana de award Designers of the Year in ontvangst nemen.

"We zijn zo vereerd dat we deze award gekregen hebben", zegt Dolce tegen GQ. De ontwerpers zijn de award persoonlijk in ontvangst gaan nemen, wat op zich vrij uitzonderlijk is. Het ontwerpersduo laat zich namelijk zelden zien op grote evenementen.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de twee Italianen. Naast het blijvende succes van hun collecties, hebben ze ook een nieuw hoofdkwartier geopend in Milaan en een eerste fotografieboek 'Camiono' uitgebracht.

Het ontwerpersduo blijkt nog steeds een succesvolle combinatie. Zo omschrijft Dolce zichzelf als de handen en wordt Gabbana gezien als de ogen die ervoor zorgen dat de collecties steeds tot een goed einde worden gebracht. "We vullen mekaar perfect aan, ik zou me deze job niet kunnen voorstellen zonder hem", aldus Domenico Dolce. (RDM)

Het Amerikaanse tijdschrift GQ heeft het Italiaanse ontwerpersduo Dolce & Gabbana uitgeroepen tot ontwerpers van het jaar. Elk jaar worden de meest succesvolle mannen op een rijtje gezet door het Amerikaanse magazine GQ. Naast acteurs, zangers en politici wordt ook het creatief talent in de modewereld in de kijker gezet. Dit jaar mogen Domenico Dolce en Stefano Gabbana de award Designers of the Year in ontvangst nemen. "We zijn zo vereerd dat we deze award gekregen hebben", zegt Dolce tegen GQ. De ontwerpers zijn de award persoonlijk in ontvangst gaan nemen, wat op zich vrij uitzonderlijk is. Het ontwerpersduo laat zich namelijk zelden zien op grote evenementen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de twee Italianen. Naast het blijvende succes van hun collecties, hebben ze ook een nieuw hoofdkwartier geopend in Milaan en een eerste fotografieboek 'Camiono' uitgebracht. Het ontwerpersduo blijkt nog steeds een succesvolle combinatie. Zo omschrijft Dolce zichzelf als de handen en wordt Gabbana gezien als de ogen die ervoor zorgen dat de collecties steeds tot een goed einde worden gebracht. "We vullen mekaar perfect aan, ik zou me deze job niet kunnen voorstellen zonder hem", aldus Domenico Dolce. (RDM)