De Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben een plekje veroverd op Forbes' Billionaire-lijst.

Het Amerikaanse tijdschrift Forbes stelt elk jaar een lijst samen met daarin de rijkste mensen ter wereld. Dit jaar mochten ook Domenico Dolce en Stefano Gabbana het lijstje vervoegen.

Domenico bezit 41,8 procent van het merk en zijn netto waarde wordt geschat op 2,2 miljard euro. Stefano's aandeel in het merk - 40 procent - is 1,58 miljard euro waard. De totale waarde van het merk Dolce & Gabbana wordt geschat op € 3,99 miljard.

De twee Italianen zijn zeker niet de eerste modenamen op de lijst want ook Renzo Rosso - oprichter van Diesel en eigenaar van Only The Brave - Miuccia Prada en Zara-baas Amancio Ortega hoorden eerder al bij de club. (RDM)

De Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben een plekje veroverd op Forbes' Billionaire-lijst. Het Amerikaanse tijdschrift Forbes stelt elk jaar een lijst samen met daarin de rijkste mensen ter wereld. Dit jaar mochten ook Domenico Dolce en Stefano Gabbana het lijstje vervoegen. Domenico bezit 41,8 procent van het merk en zijn netto waarde wordt geschat op 2,2 miljard euro. Stefano's aandeel in het merk - 40 procent - is 1,58 miljard euro waard. De totale waarde van het merk Dolce & Gabbana wordt geschat op € 3,99 miljard. De twee Italianen zijn zeker niet de eerste modenamen op de lijst want ook Renzo Rosso - oprichter van Diesel en eigenaar van Only The Brave - Miuccia Prada en Zara-baas Amancio Ortega hoorden eerder al bij de club. (RDM)