De ontwerpers achter modelabel Dolce&Gabbana worden ervan verdacht zo'n €416 miljoen euro achtergehouden hebben voor de belastingsdienst. De twee maakten zichzelf verdacht toen hun bedrijf in 2004 aan een holding werd verkocht en er door de boekhouding werd gegaan. Hun advocaat heeft de twee steeds met verve weten verdedigen maar het Italiaanse Hooggerechtshof beslist daar nu anders over.

Stefano Gabbana kon er alvast niet mee lachen en schold de Italiaanse regering op Twitter uit voor dieven ("Ladri!") en speculeerde dat hij en zijn partner het land misschien maar best zouden verlaten.

Het proces tegen Dolce & Gabbana start eind januari 2013.

De ontwerpers achter modelabel Dolce&Gabbana worden ervan verdacht zo'n €416 miljoen euro achtergehouden hebben voor de belastingsdienst. De twee maakten zichzelf verdacht toen hun bedrijf in 2004 aan een holding werd verkocht en er door de boekhouding werd gegaan. Hun advocaat heeft de twee steeds met verve weten verdedigen maar het Italiaanse Hooggerechtshof beslist daar nu anders over. Stefano Gabbana kon er alvast niet mee lachen en schold de Italiaanse regering op Twitter uit voor dieven ("Ladri!") en speculeerde dat hij en zijn partner het land misschien maar best zouden verlaten. Het proces tegen Dolce & Gabbana start eind januari 2013.