Tijdens de eerste editie van Knokke Fashion Weekend gaat de documentaire over het leven van gerenommeerd modeontwerper Jeremy Scott in Belgische première. Het is een unieke kans om de prent in alle glorie te zien, want het is de enige keer dat de docu op groot scherm wordt vertoond in de Benelux.

Jeremy Scott, the people's designer werd geregisseerd door Vlad Yudin en vertelt het levensverhaal van de flamboyante ontwerper. We krijgen een unieke blik achter de schermen in de wereld van één van de meest progressieve en provocerende modeontwerpers van onze generatie. Scott is tevens een icoon voor de popcultuur, die wereldsterren als Miley Cirus, Rihanna, Kanye West, ASAP Rocky en Katy Perry tot zijn naaste vrienden mag rekenen. De docu toont hoe de excentrieke Jeremy opgroeide in het onooglijke Amerikaanse Missouri en uitgroeide tot een ontwerper voor merken als Moschino.

Belgen en Nederlanders kunnen hem ook kennen als de man achter de beertjesjurk van Josje.

Knokke Fashion Weekend toont de documentaire voor de eerste en enige keer in de Benelux. Op vrijdag 11 maart is de avant-première; op zaterdag 12 en zondag 13 maart kan het grote publiek naar de documentaire komen kijken in Beverly Screens, Knokke.

-
© -

De eerste editie van Knokke Fashion Weekend vindt plaats op 11, 12 en 13 maart 2016. "Ons doel is om de glamour van het oude, legendarische Knokke terug tot leven te brengen", zegt initiatief- nemer John Noseda. Het wordt een driedaagse boeiende mix van mode, cultuur, muziek, film en food.

Tickets zijn beschikbaar via www.knokkefashionweekend.be

(LP)

Tijdens de eerste editie van Knokke Fashion Weekend gaat de documentaire over het leven van gerenommeerd modeontwerper Jeremy Scott in Belgische première. Het is een unieke kans om de prent in alle glorie te zien, want het is de enige keer dat de docu op groot scherm wordt vertoond in de Benelux. Jeremy Scott, the people's designer werd geregisseerd door Vlad Yudin en vertelt het levensverhaal van de flamboyante ontwerper. We krijgen een unieke blik achter de schermen in de wereld van één van de meest progressieve en provocerende modeontwerpers van onze generatie. Scott is tevens een icoon voor de popcultuur, die wereldsterren als Miley Cirus, Rihanna, Kanye West, ASAP Rocky en Katy Perry tot zijn naaste vrienden mag rekenen. De docu toont hoe de excentrieke Jeremy opgroeide in het onooglijke Amerikaanse Missouri en uitgroeide tot een ontwerper voor merken als Moschino. Belgen en Nederlanders kunnen hem ook kennen als de man achter de beertjesjurk van Josje. Knokke Fashion Weekend toont de documentaire voor de eerste en enige keer in de Benelux. Op vrijdag 11 maart is de avant-première; op zaterdag 12 en zondag 13 maart kan het grote publiek naar de documentaire komen kijken in Beverly Screens, Knokke.Tickets zijn beschikbaar via www.knokkefashionweekend.be(LP)