Met de feestelijke herdenking 'Tribute to Kaat Tilley: Between heaven and earth' willen Rebekka en Epiphany de creaties van hun moeder in de kijker zetten een jaar nadat ze plots overleden is.

Op het domein in Asbeek worden er 22 & 23 Juni 2013 van 10u tot 19u fragmenten getoond uit Kaat Tilley's eerdere projecten op het domein. Er is een overzichtstentoonstelling van haar artistiek werk zoals haar meubels, kledij, schilderijen en sculpturen. Er zullen ook juwelen verkocht worden uit de nieuwe collectie en er zal een preview zijn van de nieuwe trouwcollectie Kaat Tilley, die ontworpen is door haar dochters.

Het weekend wordt opgeluisterd door verschillende live performances en een speciale gast verwacht. Ten slotte is er ook een gezellige Pic-Nic voorzien aan de vijvers, waar er verschillende wereldkeukens worden aangeboden.

Tickets zijn te koop bij Fnac. (RDM)

Met de feestelijke herdenking 'Tribute to Kaat Tilley: Between heaven and earth' willen Rebekka en Epiphany de creaties van hun moeder in de kijker zetten een jaar nadat ze plots overleden is. Op het domein in Asbeek worden er 22 & 23 Juni 2013 van 10u tot 19u fragmenten getoond uit Kaat Tilley's eerdere projecten op het domein. Er is een overzichtstentoonstelling van haar artistiek werk zoals haar meubels, kledij, schilderijen en sculpturen. Er zullen ook juwelen verkocht worden uit de nieuwe collectie en er zal een preview zijn van de nieuwe trouwcollectie Kaat Tilley, die ontworpen is door haar dochters. Het weekend wordt opgeluisterd door verschillende live performances en een speciale gast verwacht. Ten slotte is er ook een gezellige Pic-Nic voorzien aan de vijvers, waar er verschillende wereldkeukens worden aangeboden. Tickets zijn te koop bij Fnac. (RDM)