De nieuwe CEO van Donna Karan, Caroline Brown, zou volgens WWD op zoek zijn naar een nieuwe hoofddesigner voor het jongere label DKNY. Hoewel Donna Karan de voorbije jaren telkens de honneurs waarnam op de catwalk, was het al altijd Jane Chung die aan het hoofd stond van de creatieve afdeling van DKNY.

Volgens WWD zouden onder meer Prabal Gurung en Andrea Lieberman gepolst zijn om aan de ontwerperstafel plaats te nemen. Noch deze ontwerpers noch een woordvoerder van DKNY wilde dit nieuws bevestigen. DKNY wil de jonge modeliefhebbers aanspreken, dit doen ze al met gezichten als Cara Delevingne en Rita Ora. Geen wonder dus dat het label op zoek zou zijn naar een jonge plaatsvervanger als designer. (AB)

De nieuwe CEO van Donna Karan, Caroline Brown, zou volgens WWD op zoek zijn naar een nieuwe hoofddesigner voor het jongere label DKNY. Hoewel Donna Karan de voorbije jaren telkens de honneurs waarnam op de catwalk, was het al altijd Jane Chung die aan het hoofd stond van de creatieve afdeling van DKNY.Volgens WWD zouden onder meer Prabal Gurung en Andrea Lieberman gepolst zijn om aan de ontwerperstafel plaats te nemen. Noch deze ontwerpers noch een woordvoerder van DKNY wilde dit nieuws bevestigen. DKNY wil de jonge modeliefhebbers aanspreken, dit doen ze al met gezichten als Cara Delevingne en Rita Ora. Geen wonder dus dat het label op zoek zou zijn naar een jonge plaatsvervanger als designer. (AB)