Modelabel DKNY kiest voor het absolute IT-model van het moment, Cara Delevingne, als gezicht voor de lente/zomercollectie 2013. De eerste beelden van deze campagne circuleren inmiddels al op het internet.

De 20-jarige Cara Delevingne lijkt wel niet te stoppen: in 2012 alleen al was ze het gezicht van onder meer Chanel Resort 2013 en DSQuared2 en liep ze maar liefst 55 shows tijdens de internationale modeweken, liep ze als Victoria's Angels op de show van Victoria's Secret en werd ze op de British Fashion Awards uitgeroepen tot 'Beste Model' van het moment. En dit alles is eigenlijk nog maar een geselecteerd lijstje.

In 2013 zal het er niet rustiger op worden voor het Britse model. Zo koos het Amerikaanse modelabel DKNY de schone uit als gezicht voor de lente/zomercampagne van het nieuwe jaar.

De campagnebeelden werden genomen door Patrick Demarchelier in de straten van New York. De look van Cara in de beelden is zeer 'nineties' met sportieve twist. Veel aandacht gaat er ook naar de accessoires die een fel kleurtje hebben meegekregen. (LVR)

Modelabel DKNY kiest voor het absolute IT-model van het moment, Cara Delevingne, als gezicht voor de lente/zomercollectie 2013. De eerste beelden van deze campagne circuleren inmiddels al op het internet. De 20-jarige Cara Delevingne lijkt wel niet te stoppen: in 2012 alleen al was ze het gezicht van onder meer Chanel Resort 2013 en DSQuared2 en liep ze maar liefst 55 shows tijdens de internationale modeweken, liep ze als Victoria's Angels op de show van Victoria's Secret en werd ze op de British Fashion Awards uitgeroepen tot 'Beste Model' van het moment. En dit alles is eigenlijk nog maar een geselecteerd lijstje. In 2013 zal het er niet rustiger op worden voor het Britse model. Zo koos het Amerikaanse modelabel DKNY de schone uit als gezicht voor de lente/zomercampagne van het nieuwe jaar. De campagnebeelden werden genomen door Patrick Demarchelier in de straten van New York. De look van Cara in de beelden is zeer 'nineties' met sportieve twist. Veel aandacht gaat er ook naar de accessoires die een fel kleurtje hebben meegekregen. (LVR)