De pin-up glamourdiva Dita Von Teese en lingeriemerk Wonderbra hebben samen een nieuwe collectie uit. Na hun succesvolle samenwerking vorig jaar, brengen ze voor de winter 2009 de Party Edition uit waarin glamour en vintage elkaar vinden.

Met oog op een feestvol Nieuwjaar, of een passionele Valentijn, schitteren de kleuren en blinken de lovertjes. De nieuwe collectie, die bestaat uit drie lijnen, eert de vrouw in al haar vormen met een sprankje stoutmoedigheid.

Satin Teese is speciaal ontworpen voor de feestdagen, in vurig satijnrood of zacht paars. De kousenband met zes houders is de nieuwste gimmick uit deze lijn. Sparkle Teese - met zijn afneembare rode pompons - mikt op retro pin-ups en geeft de vrouwelijke vormen een gezonde boost. Multi-Teese, tot slot, is de blikvanger uit de Wonderbracollectie. De beha met afneembare bandjes creÃ"ert een gedurfd decolleté en is combineerbaar met vele outfits. Hij is gemaakt uit tule, fluweel en lovertjes en zijn magnetische sluiting valt ongetwijfeld in de smaak bij mannen.

Exclusief beschikbaar in Europa. Meer info.

JoÃ"lle Verstraeten

De pin-up glamourdiva Dita Von Teese en lingeriemerk Wonderbra hebben samen een nieuwe collectie uit. Na hun succesvolle samenwerking vorig jaar, brengen ze voor de winter 2009 de Party Edition uit waarin glamour en vintage elkaar vinden. Met oog op een feestvol Nieuwjaar, of een passionele Valentijn, schitteren de kleuren en blinken de lovertjes. De nieuwe collectie, die bestaat uit drie lijnen, eert de vrouw in al haar vormen met een sprankje stoutmoedigheid. Satin Teese is speciaal ontworpen voor de feestdagen, in vurig satijnrood of zacht paars. De kousenband met zes houders is de nieuwste gimmick uit deze lijn. Sparkle Teese - met zijn afneembare rode pompons - mikt op retro pin-ups en geeft de vrouwelijke vormen een gezonde boost. Multi-Teese, tot slot, is de blikvanger uit de Wonderbracollectie. De beha met afneembare bandjes creÃ"ert een gedurfd decolleté en is combineerbaar met vele outfits. Hij is gemaakt uit tule, fluweel en lovertjes en zijn magnetische sluiting valt ongetwijfeld in de smaak bij mannen.Exclusief beschikbaar in Europa. Meer info.JoÃ"lle Verstraeten