Dit zijn de cadeautjes die jij wil inpakken dit jaar

Een cadeautje uitkiezen is maar het halve werk: wanneer inpakpapier en plakband worden bovengehaald begint het zweten pas echt. Wees daarom slim en ga voor een pakje dat past bij jouw inpakniveau.

Dit zijn de cadeautjes die jij wil inpakken dit jaar

Weet je nooit hoeveel papier je moet afknippen en raak je helemaal in de knoop van verschillende linten om de boel bij elkaar te houden? Kies dan voor NIVEAU 1 en laat die veiligheidsbril in de kast.

Je hebt vroeger al wel eens zelf je boeken gekaft en weet dus als geen ander hoe je rechthoekige cadeautjes moet inpakken – sterker nog: je kiest zelfs opzettelijk rechthoekige cadeautjes uit omdàt je die mooi kan inpakken? Welkom bij NIVEAU 2.

Je hebt creativiteit genoeg om niet telkens in de klassieke snoepvorm te vervallen wanneer een langwerpig item op je inpaktafel belandt? Je bent ervan overtuigd dat je tijdens het over en weer rollen van het pakje in het pakpapier extra goede vibes meegeeft aan de ontvanger? In NIVEAU 3 voel je je helemaal thuis.

Geen uitdaging is jou te veel – je hebt ooit zelfs eens een fiets en een boomhut van pakpapier voorzien- en je krijgt een kick van de vraagtekens op het gezicht van mensen die jouw pakjes proberen lezen? De items in NIVEAU 4 wachten op jouw vakkundige handen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content