Fashionista dook backstage op New York Fashion Week en legde enkele mannelijke modellen de vraag "heb je ooit al iets moeten veranderen aan je uiterlijk voor een job" voor.

Adam Butcher

A photo posted by @adam__butcher on

"Mijn boekingsagent raadde me aan om mijn tanden te bleken en rechter te laten zetten. Die procedure duurde acht maanden. Gelukkig moest ik geen grote renovatiewerken ondergaan."

Andre Bona

Etro ss2016

A photo posted by André Bona (@andregbona) on

"In 2013 moest ik mijn hoofd kaalscheren"

Briar Montana

A photo posted by Demanti (@demantistclaire) on

"Ik ben regelmatig gescout geweest maar telkens zij het modellenbureau dat ik wat breder en gespierder moest worden. Ik ben nog steeds heel slank maar toe was ik echt mager. Dat was wel even schrikken... Te mager zijn voor de mode-industrie."

Hamid Onifade

"Modellenwerk heeft me echt geholpen met mijn zelfvertrouwen omdat ze me nog nooit gevraagd hebben iets aan mijn uiterlijk te veranderen."

Erin Mommsen

"Iets aan mezelf veranderen? Ik wou dat ik het kon! Ik wil al maanden mijn haar knippen maar mijn agent staat het niet toe: hij vindt dat het deel uitmaakt van mijn 'look'."

Gabriel True

A photo posted by Gabriel True (@thatstruu) on

"Deze industrie is ontzettend op lichaam gericht. Zo krijg ik vaak te horen dat ik gespierder en breder moet worden, dus eet ik veel pizza en ga ik naar de sportschool."

Ryan Keating

"In het begin van mijn carrière kon ik niet slank genoeg zijn, maar vandaag draait alles weer om brede schouders, om spieren. Verwarrend."

August Gonet

A photo posted by augustgonet (@augustgonet) on

"Het vreemdste verzoek dat ik tot nu toe kreeg was om gewicht te verliezen aan mijn onderrug. Dat heeft dus echt iemand tegen me gezegd! "

Piero Mendez

Amazing show today with Richard Chai! Thank you so much @richardchai ?

A photo posted by Piero Méndez (@piero_mendez) on

"Toen ik de Prada show in Milaan opende vorig jaar hebben ze mijn krullen eruit gehaald met een stijltang."

Fashionista dook backstage op New York Fashion Week en legde enkele mannelijke modellen de vraag "heb je ooit al iets moeten veranderen aan je uiterlijk voor een job" voor. Adam Butcher"Mijn boekingsagent raadde me aan om mijn tanden te bleken en rechter te laten zetten. Die procedure duurde acht maanden. Gelukkig moest ik geen grote renovatiewerken ondergaan." Andre Bona"In 2013 moest ik mijn hoofd kaalscheren"Briar Montana"Ik ben regelmatig gescout geweest maar telkens zij het modellenbureau dat ik wat breder en gespierder moest worden. Ik ben nog steeds heel slank maar toe was ik echt mager. Dat was wel even schrikken... Te mager zijn voor de mode-industrie."Hamid Onifade "Modellenwerk heeft me echt geholpen met mijn zelfvertrouwen omdat ze me nog nooit gevraagd hebben iets aan mijn uiterlijk te veranderen."Erin Mommsen"Iets aan mezelf veranderen? Ik wou dat ik het kon! Ik wil al maanden mijn haar knippen maar mijn agent staat het niet toe: hij vindt dat het deel uitmaakt van mijn 'look'."Gabriel True"Deze industrie is ontzettend op lichaam gericht. Zo krijg ik vaak te horen dat ik gespierder en breder moet worden, dus eet ik veel pizza en ga ik naar de sportschool."Ryan Keating"In het begin van mijn carrière kon ik niet slank genoeg zijn, maar vandaag draait alles weer om brede schouders, om spieren. Verwarrend."August Gonet"Het vreemdste verzoek dat ik tot nu toe kreeg was om gewicht te verliezen aan mijn onderrug. Dat heeft dus echt iemand tegen me gezegd! "Piero Mendez"Toen ik de Prada show in Milaan opende vorig jaar hebben ze mijn krullen eruit gehaald met een stijltang."