Het Nederlandse fotografenduo Inez and Vinoodh kroop voor een derde keer achter de filmcamera om de nieuwe collectie van Dior vast te leggen. Op de tonen van Depeche Mode dartelen drie muzen voorbij in prachtige creaties van de hand van Raf Simons.

Daria Strokous, Fei Fei Sun en Katlin Aas kruipen in de huid van drie gratiën of muzen in de nieuwste 'Secret Garden'-film van Dior. Terwijl 'Strangelove' van Depeche Mode door de boxen schalt, verkennen de drie modellen de prachtige tuinen van Versailles.

Een slimme zet van Raf Simons, hoofdontwerper van Dior, om zijn creaties in beweging voor te stellen aan het publiek.

In juni lanceert het modehuis een printcampagne gebaseerd op deze kortfilm. (LP)

Het Nederlandse fotografenduo Inez and Vinoodh kroop voor een derde keer achter de filmcamera om de nieuwe collectie van Dior vast te leggen. Op de tonen van Depeche Mode dartelen drie muzen voorbij in prachtige creaties van de hand van Raf Simons. Daria Strokous, Fei Fei Sun en Katlin Aas kruipen in de huid van drie gratiën of muzen in de nieuwste 'Secret Garden'-film van Dior. Terwijl 'Strangelove' van Depeche Mode door de boxen schalt, verkennen de drie modellen de prachtige tuinen van Versailles. Een slimme zet van Raf Simons, hoofdontwerper van Dior, om zijn creaties in beweging voor te stellen aan het publiek. In juni lanceert het modehuis een printcampagne gebaseerd op deze kortfilm. (LP)