Het vertrek van Raf Simons kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Bij nader inzien was het misschien toch niet zo'n onverwachte beslissing, aangezien Simons al verscheidene keren het moordende ritme van de modewereld aanhaalde tijdens interviews.

Toch waren het drie mooie jaren voor Dior en Raf Simons. Zijn ontwerpen werden geprezen en Hollywoodsterren waren er dol op. Een vervanger zoeken is voor het modehuis dus geen sinecure. Het team van Dior zal daarom zonder hoofdontwerper aan de slag gaan voor de haute couture SS16 en prêt-à-porter AW16 collecties.

Voorts is het afwachten wat Simons in de pijplijn heeft zitten. Bij zijn aftreding bij Dior liet hij weten meer tijd te willen investeren in zijn eigen label. Wij kijken alvast vol ongeduld uit naar zijn eerst volgende collectie. (LP)

Het vertrek van Raf Simons kwam voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Bij nader inzien was het misschien toch niet zo'n onverwachte beslissing, aangezien Simons al verscheidene keren het moordende ritme van de modewereld aanhaalde tijdens interviews. Toch waren het drie mooie jaren voor Dior en Raf Simons. Zijn ontwerpen werden geprezen en Hollywoodsterren waren er dol op. Een vervanger zoeken is voor het modehuis dus geen sinecure. Het team van Dior zal daarom zonder hoofdontwerper aan de slag gaan voor de haute couture SS16 en prêt-à-porter AW16 collecties. Voorts is het afwachten wat Simons in de pijplijn heeft zitten. Bij zijn aftreding bij Dior liet hij weten meer tijd te willen investeren in zijn eigen label. Wij kijken alvast vol ongeduld uit naar zijn eerst volgende collectie. (LP)