Hoewel de sluiting van de winkel op de Steenhouwersvest onverwacht komt, is het niet meteen een verrassing. Diane von Furstenberg is al het zoveelste luxemerk op rij dat de deur achter zich dichttrekt in wat retailexperts omschrijven als 'de chicste winkelstraat van 't Stad'. Het Belgisch-Amerikaanse merk volgt daarmee de beslissing van Burberry, Essentiel, Philippe Plein, Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld.

Er werd geen reden gegeven voor de plotse sluiting, maar volgens experts spelen de hoge huurprijzen en de verminderde passage in het stadscentrum een belangrijke rol. Dat schrijft de lokale zender ATV. Het merk, dat bekend staat om zijn wikkeljurken, heeft nog twee vestigingen in ons land: in Brussel en in Knokke.

Hoewel de sluiting van de winkel op de Steenhouwersvest onverwacht komt, is het niet meteen een verrassing. Diane von Furstenberg is al het zoveelste luxemerk op rij dat de deur achter zich dichttrekt in wat retailexperts omschrijven als 'de chicste winkelstraat van 't Stad'. Het Belgisch-Amerikaanse merk volgt daarmee de beslissing van Burberry, Essentiel, Philippe Plein, Tommy Hilfiger en Karl Lagerfeld. Er werd geen reden gegeven voor de plotse sluiting, maar volgens experts spelen de hoge huurprijzen en de verminderde passage in het stadscentrum een belangrijke rol. Dat schrijft de lokale zender ATV. Het merk, dat bekend staat om zijn wikkeljurken, heeft nog twee vestigingen in ons land: in Brussel en in Knokke.