De Belgische modeontwerpster Diane von Furstenberg steunt Dolls for Charity, een evenement waarbij geld wordt ingezameld om kinderen die het slachtoffers zijn geweest van een ongeval, te steunen en helpen.

Op 27 november 2012 organiseren de handelaars van Tour & Taxis in Brussel een galadiner, gevolgd door een veiling van de Corolle poppen die werden aangekleed door enkele Belgische ontwerpers waaronder Diane von Furstenberg.

Met de opbrengsten van de verkoop wordt er een nieuwe eenheid opgericht in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola (UKZKF) voor kinderen met brandwonden die intensieve zorgen nodig hebben. Het geld zal besteed worden aan de aankoop van bedden en medisch materiaal. Daarnaast is er ook een fonds voorzien voor de vorming van het verzorgend personeel op gebied van speciale technieken die nodig zijn om de stress, de pijn en de angst van de getroffen kinderen te verminderen.

Dolls for Charity wordt gesteund door verschillende restauranthouders, wijnhandelaars en juweliers alsook door het Franse poppenmerk Corolle die de poppen heeft geschonken. Elke pop is uniek en krijgt een echtheidscertificaat mee van de ontwerper die de pop heeft aangekleed. (RDM)

De Belgische modeontwerpster Diane von Furstenberg steunt Dolls for Charity, een evenement waarbij geld wordt ingezameld om kinderen die het slachtoffers zijn geweest van een ongeval, te steunen en helpen. Op 27 november 2012 organiseren de handelaars van Tour & Taxis in Brussel een galadiner, gevolgd door een veiling van de Corolle poppen die werden aangekleed door enkele Belgische ontwerpers waaronder Diane von Furstenberg. Met de opbrengsten van de verkoop wordt er een nieuwe eenheid opgericht in het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola (UKZKF) voor kinderen met brandwonden die intensieve zorgen nodig hebben. Het geld zal besteed worden aan de aankoop van bedden en medisch materiaal. Daarnaast is er ook een fonds voorzien voor de vorming van het verzorgend personeel op gebied van speciale technieken die nodig zijn om de stress, de pijn en de angst van de getroffen kinderen te verminderen. Dolls for Charity wordt gesteund door verschillende restauranthouders, wijnhandelaars en juweliers alsook door het Franse poppenmerk Corolle die de poppen heeft geschonken. Elke pop is uniek en krijgt een echtheidscertificaat mee van de ontwerper die de pop heeft aangekleed. (RDM)