Voor de promotie van haar nieuwe televisieshow 'The Bridge', gebaseerd op het Deense/Zweedse drama, trok de actrice een prachtige roze asymmetrische jurk aan van de Britse ontwerpster Mary Katrantzou.

De jurk, ontworpen door Mary Katrantzou, met prints trok meteen onze aandacht. Zo kan je op de rok van de jurk heel wat rozen zien en geometrische vakjes. De top van de jurk bestaat uit geometrische strepen. Niet enkel de print en kleuren zijn opvallend, maar ook de vorm van de jurk is best speciaal. Zo is de onderkant van de jurk op een asymmetrische manier opgevat en zie je een stuk van haar benen.

Omdat de jurk al behoorlijk 'voor zich spreekt', koos Diane voor heel subtiele en sobere accessoires. Zo zijn haar sandalen niet meer dan enkele strepen over haar voet en is gekozen voor een clutch in een erg subtiele kleur. Haar make-up is ook subtiel. Zo heeft ze enkel rode lippenstift aangebracht en haar ogen opgemaakt. (LVR)

Voor de promotie van haar nieuwe televisieshow 'The Bridge', gebaseerd op het Deense/Zweedse drama, trok de actrice een prachtige roze asymmetrische jurk aan van de Britse ontwerpster Mary Katrantzou. De jurk, ontworpen door Mary Katrantzou, met prints trok meteen onze aandacht. Zo kan je op de rok van de jurk heel wat rozen zien en geometrische vakjes. De top van de jurk bestaat uit geometrische strepen. Niet enkel de print en kleuren zijn opvallend, maar ook de vorm van de jurk is best speciaal. Zo is de onderkant van de jurk op een asymmetrische manier opgevat en zie je een stuk van haar benen. Omdat de jurk al behoorlijk 'voor zich spreekt', koos Diane voor heel subtiele en sobere accessoires. Zo zijn haar sandalen niet meer dan enkele strepen over haar voet en is gekozen voor een clutch in een erg subtiele kleur. Haar make-up is ook subtiel. Zo heeft ze enkel rode lippenstift aangebracht en haar ogen opgemaakt. (LVR)