Diane Kruger kiest voor geometrisch design tijdens promotour

De sterren zitten niet stil tijdens de zomervakantie. Tijdens de Television Critics Association Summer Tour promoten ze hun nieuwe televisiereeksen tijdens panels en feestjes. Ook Diane Kruger is van de partij en haalde voor de gelegenheid een kleurrijke outfit uit de kast.

De sterren zitten niet stil tijdens de zomervakantie. Tijdens de Television Critics Association Summer Tour promoten ze hun nieuwe televisiereeksen tijdens panels en feestjes. Ook Diane Kruger is van de partij en haalde voor de gelegenheid een kleurrijke outfit uit de kast. Om het tweede seizoen van de Amerikaanse versie van ‘The Bridge’ te promoten, vervoegde Diane Kruger een panel tijdens de TCA Summer Tour in het Beverly Hilton Hotel. De 38-jarige Kruger wist de aandacht te trekken met haar stijlvolle jurk. De geometrische color block print in combinatie met de flatterende A-lijn gaf de blonde actrice een frisse, moderne zomerlook.

Als afwerking koos de Duitse actrice voor knalroze sandalen met hak, fel rode nagels, subtiele make-up en losse haren. Old school glamour gecombineerd met een casual look: Diane Kruger komt ermee weg! (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content