Het is bijna zover, de zomersolden gaan van start op 1 juli. Desigual wil zoals ieder jaar klanten in de watten leggen met mooie kortingen. De eerste honderd klanten die op 1 juli aanschuiven op de Antwerpse Meir worden zelfs beloond met twee gratis kledingstukken. Die mogen ze tussen 9u en 10u uitkiezen.

Het enige addertje onder het gras: je moet volledig in zwemtenue komen. Mét strandaccessoires, dus haal die roze badmuts, zwemband in de vorm van een draak en snorkel al maar boven.

Wie niet bij de eerste honderd gelukkigen is, mag na afloop van het Seminaked-event aan 50% korting shoppen.

Tip: wees er vroeg bij!

Praktisch: Desigual, Meir Antwerpen. 1 juli.

Het is bijna zover, de zomersolden gaan van start op 1 juli. Desigual wil zoals ieder jaar klanten in de watten leggen met mooie kortingen. De eerste honderd klanten die op 1 juli aanschuiven op de Antwerpse Meir worden zelfs beloond met twee gratis kledingstukken. Die mogen ze tussen 9u en 10u uitkiezen.Het enige addertje onder het gras: je moet volledig in zwemtenue komen. Mét strandaccessoires, dus haal die roze badmuts, zwemband in de vorm van een draak en snorkel al maar boven. Wie niet bij de eerste honderd gelukkigen is, mag na afloop van het Seminaked-event aan 50% korting shoppen.Tip: wees er vroeg bij!Praktisch: Desigual, Meir Antwerpen. 1 juli.